Topzomer voor provinciaal domein De Ster

Op 11 oktober 2021, over deze onderwerpen: Recreatiedomein De Ster

Als gedeputeerde van Recreatiedomeinen had Sint-Niklazenaar Annemie Charlier een bijzondere aandacht voor het provinciaal domein De Ster. Ook vandaag – nu ze de sjerp hee doorgegeven aan An Vervliet – blijft ze als provincieraadslid het domein van nabij opvolgen.

Annemie Charlier: “Het doet me plezier dat de provincie blijft investeren in het provinciaal domein De Ster. Met de ‘Monster Summer Slide’ was de grootste opblaasbare glijbaan van Europa bij ons te gast: 106 meter lang en 18 meter hoog. We mochten ‘maSTER at work’ verwelkomen, een project waarbij acht kunstenaars hun talenten toonden.”

Daarnaast was er ook nog het verhaal van ‘Hartje Zomer’, een bundeling van verschillende zomerse activiteiten vanuit Samen Ster, met onder andere zumba- en djembélessen, een zeemeerminnenfotoshoot enzovoort. Je merkt dat er volop leven zit in het domein, daar kunnen we als Sint-Niklazenaars alleen maar blij om zijn.”

An Vervliet: “De Ster is duidelijk een domein waar mensen graag naar afzakken. Zelfs met de nog steeds geldende coronarestricties en het kwakkelweer van deze zomer, vonden heel wat Oost-Vlamingen de weg naar Sint-Niklaas. De bezoekerscijfers lagen amper vier procent lager dan in 2019 en er werden zelfs méér abonnementen verkocht. De provinciale recreatiedomeinen bewijzen keer op keer dat ze hét ideale plekje zijn voor een gezellig dagje uit dichtbij huis.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is