N-VA Sint-Niklaas heeft nieuw afdelingsbestuur

Op 14 maart 2022, over deze onderwerpen: N-VA Sint-Niklaas

N-VA Sint-Niklaas koos tijdens een ledenvergadering een nieuw afdelingsbestuur. Bert De Laet is de nieuwe voorzitter, Hans Van Landeghem werd verkozen als ondervoorzitter. De nieuwe N-VA-ploeg telt in totaal 50 mensen.

De partijstatuten van N-VA schrijven voor dat om de drie jaar het afdelingsbestuur moet worden vernieuwd. Dit gebeurt via bestuursverkiezingen waarbij de voorzitter, de ondervoorzitter en alle bestuursleden rechtstreeks door de leden worden verkozen. Alle leden kregen de mogelijkheid om zich hiervoor kandidaat te stellen.

Bert De Laet werd verkozen als nieuwe voorzitter. Bert is 41 jaar, woont in Belsele, is getrouwd en vader van twee kinderen. Hij was de voorbije jaren secretaris van onze N-VA-afdeling.

Als ondervoorzitter werd Hans Van Landeghem verkozen. Hans draait al mee sinds de oprichting van de partij. Na 9 jaar geeft hij de voorzittersfakkel door aan Bert, maar als ondervoorzitter kunnen we op zijn bakken ervaring blijven rekenen.

Op diezelfde ledenvergadering werden 31 bestuursleden verkozen. Samen met onze voorzitter en ondervoorzitter, onze burgemeester en schepenen, ons provincieraadslid en onze gemeenteraadsleden en leden van het bijzonder comité voor de sociale dienst vormen we een stevige, grote N-VA-ploeg van 50 mensen.

Onder deze bestuursleden werd Klaas De Wreede aangeduid als secretaris en rechterhand van de voorzitter. Giel Verhelst is de penningmeester van onze partij.

Voorzitter Bert De Laet: 'Ik ben dankbaar om deze ploeg van ervaren rotten en enthousiaste nieuwelingen te mogen aansturen. Ik kijk er naar uit om de komende 3 jaar mooie dingen op poten te zetten. Maar de allerbelangrijkste uitdaging wordt natuurlijk de verkiezingsstrijd in 2024. Met dit nieuw bestuur kunnen we in elk geval de voorbereiding ervan met veel vertrouwen aanvatten'.

_

Onze volledige bestuursploeg:

Bert De Laet - Hans Van Landeghem - Klaas De Wreede - Giel Verhelst - Guy Hanssens - Anthony Franssens - Mario Schelfhout - Melina De Pelsmaeker - Johan De Beule - Lieven Dehandschutter - Peter Buysrogge - Carl Hanssens - Filip Baeyens - Maxime Callaert - Luk Huys - Bart Merckx - Veerle De Beule - Filip Herman - Kelly Van Elslande - Vanessa Blommaert - Tchantra Van De Walle - Koen De Smet - Christine Meert - Bernd Van Besauw - Leen Lutin-Smet - Annemie Charlier - Mario Behiels - Steven Dehandschutter - Joris De Maere - Willy De Sterck - Raf De Witte - Prosper Emungu - Hannelore Heyman - Rik Koninckx - Ilse Martens - Maria Nyika - Wim R. - Guido Stevens - Leen Van der Loo - Klaartje Van Havermaet - Lotte Van Landeghem - Marcel Van Looy - Michel Van Raemdonck - Jan Verhofstadt - Theo Verschueren - Lutgarde Verstraete - Pieter-Jan Volkaert - Rita Waterschoot - Filip Wouters

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is