Een partij in beweging

Op 21 juni 2022, over deze onderwerpen: N-VA Sint-Niklaas

In februari nam Jong N-VA Sint-Niklaas een nieuwe start met een dynamische bestuursploeg. In maart werd een nieuw afdelingsbestuur verkozen. Sindsdien ben ik de trotse voorzitter van N-VA Sint-Niklaas. In april werd Tchantra Van De Walle onze nieuwe fractievoorzitter in de gemeenteraad. Ook onze seniorengroep VSI hernieuwde haar bestuur.

Ik wil hier mijn grote dankbaarheid uitspreken, enerzijds voor de vorige fractievoorzitter Luk Huys en voor zijn gewaardeerde inzet. Maar daarnaast ook voor Hans Van Landeghem. Hij was de afgelopen negen jaar de altijdaanwezige- voorzitter. Ook nu nog is hij aanwezig als ondervoorzitter. Bedankt aan beiden!

Niet alleen binnen onze eigen partij, ook in onze stad beweegt er heel wat. Naast een nieuwe vleugel van het stadhuis krijgen we binnenkort ook een nieuw zwembad, onze lokale personenbelasting daalde naar 7,5 procent, de winkelwandellus vordert en er zijn al heel wat nieuwe kilometers fietspad aangelegd. En laat ons de hernieuwde aanleg van de Grote Markt niet vergeten. Sint-Niklaas beweegt in de goede richting!

Bert De Laet
Voorzitter

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is