VSI en gelukkig ouder worden

Op 21 juni 2022, over deze onderwerpen: Seniorenbeleid, VSI

Voor VSI zijn ‘zorg’ en ‘ouder worden’ belangrijke permanente aandachtspunten. We nodigden daarom Maxime Callaert, schepen en voorzitter van de raad van bestuur van Zorgpunt Waasland uit om toelichting te geven omtrent Zorgpunt en wat zij betekenen voor onze senioren.

De openbare zorgvereniging ‘Zorgpunt Waasland’ biedt thuis- en woonzorg aan in de gemeenten Sint-Niklaas, Beveren, Kruibeke en Zwijndrecht. Met hulp aan huis, dienstencentra, serviceflats, 12 woonzorgcentra, kortverblijven en dagcentra is ze een van de grotere spelers in de zorg in Vlaanderen.

Elke dag opnieuw staan meer dan 1.600 medewerkers klaar om de senioren te helpen, bij te staan, te verzorgen, te animeren … Kortom, om hen een gelukkige oude dag te verzekeren.

  • Meer en concretere informatie over voorwaarden, mogelijkheden, te nemen stappen, kostprijs, wat kan en mag en andere? Een antwoord op al die vragen vindt u op www.zorgpuntwaasland.be. Of neem telefonisch contact op via het nummer 03 778 55 55.
  • Wil je helpen als vrijwilliger bij de dagelijkse taken in een van de centra? Meld het aan een VSI-lid of via johan.debeule [at] n-va.be. Wij zorgen ervoor dat uw aanbod snel bij de juiste dienst terecht komt.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is