Verslag OCMW raad van 27 maart 2014

Op 28 maart 2014

Mededelinqen:

De N-VA OCMW fractie nam met afschuw kennis van de verwondingen van Dhr. Goemaere, comapatiënt en inwoner van WZC Ter Wilgen en heeft er bij de voorzitter en de secretaris op aangedrongen dat deze zaak tot op de bodem moet uitgespit worden.

Werken:

- De OCMW raad keurt een groot aantal verrekeningen omtrent de bouw van WZC Het Lindehof goed.

- Daarnaast keurt de OCMW raad de voorlopige oplevering van. de omgevingsaanleg bij WZC Het Lindehof goed.

- Er werd ook een goedkeuring voor een openbare aanbesteding verleend i.v.m. het perceel vast meubilair voor de Welzijnssite.

Leverinqen:

- De OCMW raad bevestigt de heropstart van het dossier voor levering van bieren, frisdranken en fruitsappen fairtrade voor alle cafetaria's van het OCMW (gunning 21 maanden).

- Er wordt een goedkeuring verleend voor het leveren van materiaal voor nieuwe kapsalons in de verschillende WZC's die deze functie nog niet hadden. In WZC's Populierenhof in Nieuwkerken is er reeds een opsmuk van het bestaande kapsalon aan de gang.

- Ook gaat de raad akkoord met het leveren en plaatsen van een nieuwe LED-TV voor dagcentrum De Sprankel wegens een onherstelbaar defect van één van de TV-toestellen daar.

Diensten:

- De OCMW raad gaat akkoord met de toewijzing van het uitvoeren van tevredenheidsmeting met extra risico-analyse. Deze wordt toegewezen aan de firma Provikmo, extern preventie-adviseur voor het OCMW van Sint-Niklaas.

- Tenslotte beslist de raad over de aanstelling, van architectenbureau AR-TE/Stabo als ontwerper voor de nieuwe decentrale keuken in WZC De Plataan.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is