N-VA Sint-Niklaas maakt iedereen burgemeester!

Op 24 oktober 2011

Alle inwoners van Sint-Niklaas krijgen vanaf vandaag de enquête ‘Iedereen Burgemeester’ in de bus. Dat is een initiatief van N-VA Sint-Niklaas. Met deze bevraging geeft de N-VA alle inwoners de kans om in de rol van burgemeester te kruipen en opmerkingen en suggesties te formuleren i.v.m. het gemeentebeleid.

Afdelingsvoorzitter Peter Buysrogge licht de actie toe: “Iedereen kan aangeven welke thema’s hij of zij belangrijk vindt, aanwijzen waar de stad haar prioriteiten moet leggen en zelfs concrete voorstellen op papier zetten. Op die manier organiseren we een unieke bevraging van de Sint-Niklase bevolking!”

“Voor wie de burgers echt actief wil betrekken, is inspraak geven een eerste belangrijke stap”, zegt N-VA-Schepen Lieven Dehandschutter. “Maar daar mag het natuurlijk niet ophouden. Bij de opmaak van ons verkiezingsprogramma zullen we uiteraard  rekening houden met de resultaten van de enquête. Wij zijn er immers van overtuigd dat een goed lokaal beleid niet door politici alleen wordt gevoerd. De ideeën en voorstellen die vanuit de bevolking zelf opborrelen, zijn minstens even belangrijk. De burgers actief betrekken bij het lokale beleid, daar zetten wij ons met de N-VA actief voor in!”

De Sint-Niklazenaren kunnen hun stem op meerdere manieren laten horen:

-          Ingevuld enquêteformulieren kunnen gedropt worden in de brievenbus van de  bestuursleden.

-          Het formulier kan digitaal ingevuld worden via www.n-va.be/sint-niklaas.

-          Iedereen kan langskomen tijdens één van de ontmoetingsmomenten. Het afdelingsbestuur van N-VA Sint-Niklaas verwelkomt u op :

  • zaterdag 29 oktober van 10.30u tot 12.00u in Belsele (aan sporthal De Klavers) en Sinaai (Dries) en
  • zondag 30 oktober van 10.30u tot 12.00u in Nieuwkerken (Ten Bos) en Sint-Niklaas (H. Heymanplan).

De enquête loopt nog tot 1 december 2011.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is