Een nieuwe Jong N-VA-ploeg

Op 21 juni 2022, over deze onderwerpen: Jeugd, Jong N-VA

Ook onze jongeren kozen een nieuw bestuur. Tijdens de verkiezing werd Melina De Pelsmaeker unaniem verkozen als nieuwe voorzitter. Het bestuur bestaat verder uit Pieter-Jan Volkaert en Largo Vanderkelen.

“Het doel van Jong N-VA Sint-Niklaas is om de jongeren in onze stad warm te maken voor een politiek engagement. We willen de politiek dichter bij jongeren brengen aan de hand van laagdrempelige activiteiten. Daarom organiseren we in samenwerking met Jong N-VA Waasland activiteiten, acties en politieke thema-avonden in een vriendschappelijke sfeer. Zo informeren we jongeren die aan politiek willen doen. Want politiek is allesbehalve een saaie bezigheid!”, aldus Melina.

Ben jij benieuwd naar onze werking? Heb je zin om bij te leren over politiek op regionaal niveau? Ben je ouder dan 16 jaar en jonger dan 31 jaar? Wil je graag lid worden van Jong N-VA Sint-Niklaas? Stuur dan zeker een mailtje naar melina.depelsmaeker [at] n-va.be. We brengen je graag op de hoogte van onze komende vergaderingen en activiteiten. Tot snel!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is